ŽENSKO KOLO – VEČ KOT ODLIČNO PREVOZNO SREDSTVO ZA VSAKO ŽENSKO V VROČEM POLETNEM ČASU

ŽENSKO KOLO – VEČ KOT ODLIČNO PREVOZNO SREDSTVO ZA VSAKO ŽENSKO V VROČEM POLETNEM ČASU

Z vožnjo električnega ženskega kolesa lahko premagate tudi poletno vročino

V kolikor se odločite, da boste naredile korak dlje in si omislile električno žensko kolo, lahko z njim zelo učinkovito premagate tudi visoke temperature, ki so značilne za poletni čas. Čeprav to morda zveni nekoliko neverjetno, saj tudi električno žensko kolo kljub vgrajenemu elektromotorju zahteva fizično moč in poganjanje pedalov, vsi pa se dobro zavedamo, da telesna aktivnost še dodatno dvigne našo temperaturo. Razlog je v tem, da je napor, ki je potreben za vožnjo na električnem ženskem kolesu, občutno manjši kot na klasičnem ženskem kolesu. Zaradi pomoči elektrike med kolesarjenjem ne boste zasople ali zadihane, ker boste zmožne dosegati neprimerljivo višje hitrosti, pa vam bo med vožnjo ves čas pihala prijetna sapica in tako blažila visoke temperature ozračja.

Dodatna prednost električnega ženskega kolesa se kaže v tem, da se med kolesarjenjem ne boste preznojile in boste zaradi tega lahko bile oblečene v povsem vsakdanja oblačila, katera bi nosile tudi sicer. Vsi dobro vemo, da pripadnice nežnejšega spola videzu dajete prav poseben pomen. S tovrstnim ženskim kolesom boste elegantno izgledale tudi med potjo, saj se boste lahko oblekle za vaš končni cilj in ne za samo vožnjo.

žensko kolo

Kaj je potrebno upoštevati pri vožnji električnega ženskega kolesa v sončnih poletnih dneh?

Naš najpomembnejši nasvet je, da se vožnji z električnim ženskim kolesom v sončnih poletnih dneh vselej poskušate izogniti v času med 11. in 16. uro, saj so ravno takrat sončni žarki najmočnejši.

Ne glede na to, če se boste z električnim ženskim kolesom odpravile na oddaljeno delovno mesto, v bližnjo trgovino ali zgolj v mesto na kavo s prijateljico, pa vam poleti priporočamo:

  • pitje večje količine vode,
  • izbiro primernih oblačil in pokrival ter
  • nanos kožnega sredstva z ustreznim faktorjem zaščite pred soncem.